Vizitați Casa Fantomă – Monument de sec XIX pe Budișteanu nr. 7, la Noaptea Muzeelor

Compania Relax’N Shop, proprietară de drept a terenului situat pe Str. Budisteanu nr. 7, sector 1, București, salută evenimentul de tradiție Noaptea Muzeelor, și îi invită pe toți cei interesați să viziteze în acest week-end zona protejată siuată între : Calea Victoriei 107, Str. Banului nr. 2, Str. Budișteanu nr. 17 și Str. Budișteanu nr. 7. 

Aici, așa cum oricine care se deplasează la fața locului se poate convinge, se află o CASĂ  MONUMENT de SEC XIX, atâta doar că ea este INVIZIBILĂ, e FANTOMĂ, NU EXISTĂ ! Ea NU se află pur și simplu acolo și nici nu s-a aflat în ultimii 70 de ani…

Dintr-o gravă eroare, în Lista Monumentelor Istorice care s-a actualizat periodic (2004, 2010 și 2015), la adresa din Str. Budișteanu Nr. 7, sector 1, București, figurează inca din anul 1992, Casa Monument de sec XIX, încadrată acum la poziția cu nr. 616. Singura diferență față de realitate, este că acolo, de mai bine de 70 de ani NU EXISTĂ niciun imobil și NU a existat nici cand s-a realizat prima LMI (anul 1992). Iar pentru asta pot depune marturie inclusiv vecinii noștri cei de bună-credință.

Nereușind de 2 ani să corecteze grava eroare comisă intenționat sau ne-intenționat de către  Ministerul Culturii și/sau Direcția pentru Cultură, Culte și Patrimoniul Cultural Național a Municipiului București, compania Relax ‘N Shop a igienizat spațiul și a amenajat cu decență o parcare privată cu o capacitate de 35 de locuri, cu program 08.00-21.00.

În acest week end (21-22.05. 2016) însă, cei interesați de evenimentul Noaptea Muzeelor, care doresc să se deplaseze cu mașina, pot parca liniștiți și în siguranță la adresa din Str. Budișteanu nr 7. Parcarea va fi deschisă pe toată perioada evenimentului, iar biletul/oră staționare va fi gratuit.

Pentru cei interesați să afle mai multe detalii despre istoria de la Budișteanu nr. 7, am urcat online, aici, cât se poate de transparent, toate demersurile noastre zadarnice întreprinse până acum.

Categories Uncategorized
Add your comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *